peelknijnen, bouwen, fietsen, sneak

Het is een week voor carnaval.
Er is geen dag die niet voorbij gaat met voorbereidingen rondom carnaval.

de wagenbouw zit in het laatste stadium, de laatste papieren zijn geplakt, nu moet alles bewegen, en zorgen dat er kleur op de wagen komt.
Maar het is ook tijd voor mooie momenten en feesten oftewel alvast in het ritme komen.

Vrijdag avond gaan de Promllikantjes richting Volkel, wij zijn uitgenodigd om bij de peelknijnen op bezoek te gaan, zo’n fistje laten we natuurlijk niet schieten.

Zaterdag word er nog volop gebouwd. Mooi om te vermelden is dat cv Hendig Zat uit Son naar ons hydraulisch systeem komt kijken, zij hebben de kennis en die word met ons gedeeld. Toch mooi om te zien wat voor een leuke contacten je op doet bij de optochten. Het is overigens ook traditie dat wij naar Son gaan voor hun feest en zij naar Veghel komen voor het levendtafelvoetbaltoernooi.

Maar geen rust, zondag op tijd uit bed, want om 11 uur word er gefietst met de Prins.
Fietsen met de prins is een gezellige ludieke fietstocht door Kuussegat, thema dit jaar is flower power…

fietsenOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

En ‘s middag vanaf 14.00 uur de Promillikantjes sneak preview.
Tot nu toe heeft een select gezelschap in de loods een kijkje mogen nemen, denk aan de burgemeester, De prins en zijn gevolg etc etc.
Maar zondag middag zijn sponsors, familie en genodigden uitgenodigd in onze bouwloods om de bouw vorderingen te bekijken.
De wagen is dan nog niet af, staat nog niet in elkaar, en is waarschijnlijk nog nat van de verf, maar je kunt een mooie indruk krijgen hoe de wagen gaat worden.
En voor de niet genodigden, helaas jullie moeten nog een weekje wachten.

sneak1 sneak2