promillikantjes loodsproat (openbaar) / promillikanjer

1x echt 1x gaat hij openbaar.

De interne promillikantjes nieuwsbrief ook wel “loodsproat” genoemd is voor een keer voor iedereen te zien.

Met de loodsproat hebben wij als vereniging als doel om de gang van zaken in en om de bouwloods te delen. Daar hier vaak details in staan mbt wagenbouw/thema’s etc is hij dus alleen voor leden.

promillikanjer Jaco
promillikanjer Jaco

Maar op zaterdag 9-11 heeft Jaco namens de hele vereniging voor zijn grote inzet de Promilikanjer mogen ontvangen.

Jaco is een van de sturende krachten in de loods, en van zijn hand komt ook oa de loodsproat.

Nu weet Jaco de loodsproat altijd te vullen met nuttige informatie, prijsvragen, wijsheden etc dat de meeste leden op zondag zitten te wachten tot de nieuwsbrief via de digitale postduif verzonden wordt. En als hij een keer te laat is dan stroomt de twitter wel vol, met vragen wat er met Jaco aan de hand is.

 

Zo hebben we afgelopen zondag (the day after) ook de loodsproat mogen ontvangen maar zoals Jaco zelf aangeeft was hij zo onder de indruk van de Promillikanjer dat hij moeite had om het bloike te vullen.

Dus een mooi moment om Jaco zijn werk één keer openbaar te maken, want bouwdetails staan er niet in, en dus voor de niet leden een mooi moment om een keer de promillikantjes nieuws brief in het echt te zien.

Jaco, de Promillikanjer is je meer dan gegund, en wij hopen dat er nog vele edities van de loodsproat in onze mailbox mogen komen.

[gview file=”https://www.promillikantjes.nl/wp/wp-content/uploads/2013/11/Loodsproat-13-14.pdf”]