promillikantjes in de pers (stage)

op de site van het Brabants Dagblad staat het volgende artikel (zie link)

Het artikel gaat erover dat de Oivers meer kwaliteit willen in de optocht.

Een quote:

We willen steeds meer en meer toe groeien naar loop- en praalwagengroepen die een vorm van carnavalesk straattheater brengen. Op die manier betrek je het publiek op een leuke manier bij de optocht”, zegt Marijn van Lieshout van de Oivers. Jos Zegers, eveneens van de Oivers, geeft mooie voorbeelden: “De Promillikantjes uit Veghel slepen overal eerste prijzen in de wacht. Ook Hèndig Zat uit Son is zo’n club. We willen met de jeugd bij die clubs op ‘stage’ gaan om te kijken hoe het beter kan.

En wij zijn natuurlijk heel trots om hier een bijdrage aan te mogen leveren.

http://www.bd.nl/xtra/carnaval/carnavalsvereniging-de-oivers-uit-eerde-wil-geen-rijdende-kroegen-1.5495363

image-4089172