laatste nieuws op de homepage

Ook wij proberen met onze tijd mee te gaan.
Dus een kleine aanpassing op onze site.

Vanaf heden vind je het laatste nieuws op onze homepage.
Waarom?
Tegenwoordig is voor velen van ons het medium waar we mee internetten de telefoon of tablet, meer en meer sites zijn gebouwd dat mobiel de basis is (mobile first) en van dat punt wordt er gewerkt naar een desktop versie voor bijvoorbeeld laptop en pc.
Zo hebben wij dat stapsgewijs ook geïntroduceerd, maar op mobiel wil je vaak beginnen met het laatste verse nieuws, je bezoekt onze site toch dus je weet wel dat je op de promillikantjes site bent, waarom dan nog de statische homepage…… gewoon recht op het doel af in zo weinig mogelijk klikken dat is wat we willen.

maar de oude homepage is er nog wel, ja hoor klik op het menu op “thuis” en je ziet hem.
Met de vertrouwde aftelklok, de jaarfoto etc etc.

 

werk in uitvoering