komend weekend zeskamp Veghel zuid

Het is weer bijna zover, het weekend van 8 en 9 juni staat al tijden rood omcirkeld in de agenda met daarin dikke letters “zeskamp”

Ook dit jaar organiseert wijkvereniging Veghel Zuid de zeskamp. Op zaterdag is de zeskamp voor de kinderen en zondag zijn de volwassenen aan de beurt.
Thema dit jaar “zomer carnaval”

Zoals gebruikelijk zijn de Promillikantjes ook waar van de partij, op zaterdag met 2 kids teams, en zondags zelfs 3 volwassen teams.

Naast de sportieve prestaties zijn er op zaterdag na de zeskamp, en zondag avond weer de beroemde playback shows, alle promilli-teams zijn al weer tijden bezig met oefenen voor de acts, en wat het wordt ja dat blijft nog even geheim.

Natuurlijk zou het mooi zijn om zaterdag en zondag veel supporters te verwelkomen om de Promilli-teams aan te moedigen zodat ze nog een stapje extra zetten.
Iedereen is dus van harte welkom, bij wijkvereniging Veghel-Zuid in en rond wijkgebouw de Golfstroom.

Tot slot, het zal vast al in ieders agenda staan, maar 15 juni is het Promillikantjes levend tafelvoetbal toernooi, en ‘s avonds feesten we verder met Tilt. Dit alles overdag voor en ‘s avoonds in de Stapperij

6kamp